EspañolCatalàEnglishFrançaisDeutsch

 +34 93 725 82 22

OBJECTIU

El nostre objectiu és facilitar la funció logística de les empreses fabricants i distribuïdores d'externalització. Pretenem arribar a actuar com a departament de logística de les empreses clients.

QUALITAT

Per a Disnet la qualitat és un objectiu prioritari. Estem convençuts que prendre la qualitat com a guia d'actuació és la base més sòlida per millorar els procediments de treball i, al mateix temps, eficiència i productivitat.

SEGURETAT

El nostre objectiu és assolir els màxims nivells de seguretat, incorporant millores contínues resultants d'anàlisis interns i de la revisió periòdica de tots els sistemes per una empresa especialitzada.

DISNET és un operador logístic amb àmplia experiència, que ofereix un servei de qualitat i flexible, adaptat a les necessitats de cada client.

 

ON ESTEM

DISNET Sistemas de Distribucion S.A.
C / Can Camps, 15
Tel.: +34 93 725 82 22
Fax: +34 93 745 70 07
08202 – Sabadell (Barcelona) – ESP.

Operador logístic Barcelona (galeria)


operador logistico empresa que por encargo realiza el aprovisionamiento transporte almacenaje y distribuciónclient dissenya els processos per a l'encàrrec del seu client de manera eficient, control d'inventaris i flux de la informació tot el fluxcadena de subministrament com a mitjans materials i procediments, determina quins mitjans materials i maneig de materials requereixprocediments s'han d'utilitzar per moure els productes dins dels magatzemshan de tenir quantitat de productes i determinar la quantitat dels plans de ruta, mitjans de transport, processament de comandes

 

CONTACTE

Nom (requerit)  

e-mail (requerit)  

Telèfon

Assumpte (requerit)  

Missatge (requerit)  

Control
captcha

He llegit i accepto la Política de Privacitat.


* De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de DISNET SISTEMES DE DISTRIBUCION SA amb CIF A59843748 i domicili social situat a CAN CAMPS, 15 08202, SABADELL (BARCELONA) , per tal d'atendre les seves consultes i enviar-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, DISNET SISTEMES DE DISTRIBUCION SA informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entenem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per les finalitats esmentades.

DISNET SISTEMES DE DISTRIBUCION SA informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, Leal, transparent, adequada , pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que DISNET SISTEMES DE DISTRIBUCION SA es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D'acord amb els drets que li confereix l'la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació , limitació de tractament, supressió , portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic ANNA TURON @ DISNET .ES.

Al seu torn, l'informem que pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades de DISNET SISTEMES DE DISTRIBUCION SA, dirigint-se per escrit a l'adreça de correu dpo.cliente@conversia es o al telèfon 902877192 .

Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna .

Amb enviament del formulari de recollida de dades vostè accepta la política de privacitat de DISNET SISTEMES DE DISTRIBUCION SA.