EspañolCatalàEnglishFrançaisDeutsch

 +34 93 725 82 22

OBJECTIU

El nostre objectiu és facilitar la funció logística de les empreses fabricants i distribuïdores d'externalització. Pretenem arribar a actuar com a departament de logística de les empreses clients.

QUALITAT

Per a Disnet la qualitat és un objectiu prioritari. Estem convençuts que prendre la qualitat com a guia d'actuació és la base més sòlida per millorar els procediments de treball i, al mateix temps, eficiència i productivitat.

SEGURETAT

El nostre objectiu és assolir els màxims nivells de seguretat, incorporant millores contínues resultants d'anàlisis interns i de la revisió periòdica de tots els sistemes per una empresa especialitzada.

DISNET és un operador logístic amb àmplia experiència, que ofereix un servei de qualitat i flexible, adaptat a les necessitats de cada client.

 

ON ESTEM

DISNET Sistemas de Distribucion S.A.
C / Can Camps, 15
Tel.: +34 93 725 82 22
Fax: +34 93 745 70 07
08202 – Sabadell (Barcelona) – ESP.

CONTACTE

Nom (requerit)  

e-mail (requerit)  

Telèfon

Assumpte (requerit)  

Missatge (requerit)  

Control
captcha

He llegit i accepto la Política de Privacitat.


* D'acord amb allò establert a la Llei Orgànica 15/1999, us informem que les dades obtingudes des d'aquest formulari seran incorporades a un fitxer automatitzat sota la responsabilitat del DISNET Sistemas de Distribución S.A., per tal d'atendre les seves consultes i enviar-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. Vostè pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició per escrit a la nostra adreça, C / Can Camps, 15, 08202 - Sabadell (Barcelona).

Mentre no ens comuniqui el contrari, entenem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol modificació i que entenem el seu consentiment per utilitzar-les per als propòsits citats.

L' enviament d'aquestes dades implica l'acceptació de la present clàusula

Les dades personals proporcionades es conservaran durant 5 anys