EspañolCatalàEnglishFrançaisDeutsch

 +34 93 725 82 22

CONDICIONS D'ÚS

D'acord amb la Llei 34/2002, de 11 Juliol, de Servicios de la Sociedad de la Información y de Comercio Electrónico (LSSI-CE), DISNET SISTEMAS DE DISTRIBUCION SA informa que és titular del lloc web www.disnet.es. D'acord amb el requisit de l'article 10 de la Llei esmentada, DISNET SISTEMAS DE DISTRIBUCION SA informa dels les següents dades:

El titular d'aquest lloc web és DISNET SISTEMAS DE DISTRIBUCION SA, amb CIF A59843748 i domicili social a CAN CAMPS 15 08202, SABADELL (BARCELONA), Inscrita en el Registre Mercantil, en el volum 21.308, foli 111, full B-19689 i inscripció 1 ª. L'adreça de correu electrònic de contacte amb l'empresa és: info@disnet.es.

USUARI I RÈGIM DE RESPONSABILITATS

La navegació, accés i ús pel lloc web de DISNET SISTEMAS DE DISTRIBUCION SA atribueix la condició d'usuari, per la què s'accepten, desde la navegació pel lloc web de DISNET SISTEMAS DE DISTRIBUCION SA, totes les condicions d'ús establertes aquí sense perjudici de l'aplicació de la corresponent normativa d'obligat compliment legal exigible segons el cas.

El lloc web DISNET SISTEMAS DE DISTRIBUCION SA ofereix una gran varietat d'informació, serveis i dades. L'usuari assumeix la responsabilitat de l'ús correcte del lloc web. Aquesta responsabilitat s'estén a:

  • La veracitat i la legalitat de la informació proporcionada per l'usuari en els formularis expedits per DISNET SISTEMAS DE DISTRIBUCION SA per l'accés a determinats continguts o serveis oferts per la web.
  • L'ús de la informació, serveis i dades oferts per DISNET SISTEMAS DE DISTRIBUCION SA contràries a les disposicions d'aquests termes i condicions, la Llei, la moral, els bons costums o l'ordre públic, o que de qualsevol altre manera poguin suposar lesió dels drets de tercers o del mateix funcionament del lloc web.

POLÍTICA D'ENLLAÇOS I EXEMPCIONS DE RESPONSABILITAT

DISNET SISTEMAS DE DISTRIBUCION SA no és fa responsable del contingut dels llocs web als quals l'usuari pugui accedir mitjançant els enllaços proporcionats en el seu lloc web i declara que en cap cas procedirà a examinar o exercitar cap tipus de control sobre el contingut d'altres llocs Web. Així mateix, tampoc garanteix la disponibilitat tècnica, precisió, veracitat, validesa o legalitat de llocs externs a la seva propietat que es puguin
accedir a través dels enllaços.

DISNET SISTEMAS DE DISTRIBUCION SA declara haver adoptat totes les mesures necessàries per evitar qualsevol dany als usuaris del seu lloc web, que es puguin derivar de la navegació pel lloc web. Com a resultat, DISNET SISTEMAS DE DISTRIBUCION SA no es fa responsable, en cap cas, del eventuals danys i perjudicis que pugui patir l'usuari per navegar per Internet.

MODIFICACIONS

DISNET SISTEMAS DE DISTRIBUCION SA es reserva el dret de fer els canvis que consideri oportuns, sense previ avís, en el contingut del seu lloc web. Tant en relació amb els continguts del lloc web, com en les condicions d'ús del mateix. Aquestes modificacions es poden realitzar mitjançant el lloc web per qualsevol forma admissible en dret i s'aplicaran durant el temps en què es trobin publicades a la web i fins que no siguin vàlidament modificades per altres posteriors.

PROTECCIÓ DE DADES

De conformitat amb allò establert a la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), DISNET SISTEMAS DE DISTRIBUCION SA informa als usuaris del seu lloc web que les dades personals recollides per l'empresa, a través dels formularis de les seves pàgines, s'inscriuran en un fitxer automatitzat sota la responsabilitat de DISNET SISTEMAS DE DISTRIBUCION SA , amb la finalitat de poder facilitar, agilitar i complir els compromisos establerts entre les parts.

Així mateix, DISNET SISTEMAS DE DISTRIBUCION SA informa de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició per escrit a l'adreça: CAN CAMPS 15 08202, SABADELL (BARCELONA).

Mentre que l'usuari no comuniqui el contrari DISNET SISTEMAS DE DISTRIBUCION SA , entendrà que les seves dades no han estat modificades, que l'usuari es compromet a notificar qualsevol variació a DISNET SISTEMAS DE DISTRIBUCION SA i que DISNET SISTEMAS DE DISTRIBUCION SA té el consentiment per utilitzar-les amb el fi de poder fidelitzar la relació entre les parts.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

DISNET SISTEMAS DE DISTRIBUCION SA per si mateixa o com a cessionària, és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la seva pàgina web, així com els elements continguts en la mateixa (a títol enunciatiu, imatges, so, àudio, vídeo, programari o textos; marques o logotips, combinacions de colors, estructura i disseny, selecció dels materials emprats, programes d'ordinador necessaris per al seu funcionament, accés i ús, etc..), titularitat de DISNET SISTEMAS DE DISTRIBUCION SA . Seran, per consegüent, obres protegides com a propietat intel·lectual per l'ordenament jurídic espanyol, éssent
aplicable la normativa espanyola i comunitària en aquest camp, com els tractats internacionals relatius a la matèria subscrits per Espanya.

Tots els drets reservats. En virtut d'allò disposats als articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Ley de Propiedad Intelectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, incloent-hi la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d'aquest lloc web, amb finalitats comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l'autorització de DISNET SISTEMAS DE DISTRIBUCION SA.

L'usuari es compromet a respectar els drets de propietat intel·lectual i titularitat Industrial de DISNET SISTEMAS DE DISTRIBUCION SA. Podeu veure els elements del portal i fins i tot imprimir-los, copiar-los i emmagatzemar-los en el disc dur del vostre ordinador o qualsevol altre suport físic sempre que sigui, única i exclusivament, per a ús personal i privat. L'usuari no podrà suprimir, alterar, eludir o manipular cap dispositiu de protecció o sistema de seguretat que estigués instal·lat a les pàgines de DISNET SISTEMAS DE DISTRIBUCION SA.

ACCIONS LEGALS, LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ

DISNET SISTEMAS DE DISTRIBUCION SA es reserva, també, la facultat de presentar les accions civils o penals que consideri oportunes per l'ús indegut del seu lloc web i els continguts, o per l'incompliment d'aquests termes i condicions. La relació entre l'usuari i el proveïdor es regirà per la normativa vigent i aplicable en el territori espanyol. Si sorgis qualsevol controversia les parts podran sotmetre els seus conflictes a l'arbitratge o anar a la jurisdicció ordinària complint amb les normes sobre la jurisdicció i competència en respecte. DISNET SISTEMAS DE DISTRIBUCION SA té el seu domicili a
BARCELONA, Espanya.

CONTACTE

Nom (requerit)  

e-mail (requerit)  

Telèfon

Assumpte (requerit)  

Missatge (requerit)  

Control
captcha

He llegit i accepto la Política de Privacitat.


* D'acord amb allò establert a la Llei Orgànica 15/1999, us informem que les dades obtingudes des d'aquest formulari seran incorporades a un fitxer automatitzat sota la responsabilitat del DISNET Sistemas de Distribución S.A., per tal d'atendre les seves consultes i enviar-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. Vostè pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició per escrit a la nostra adreça, C / Can Camps, 15, 08202 - Sabadell (Barcelona).

Mentre no ens comuniqui el contrari, entenem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol modificació i que entenem el seu consentiment per utilitzar-les per als propòsits citats.

L' enviament d'aquestes dades implica l'acceptació de la present clàusula

Les dades personals proporcionades es conservaran durant 5 anys