EspañolCatalàEnglishFrançaisDeutsch

 +34 93 725 82 22

EMPRESA

DISNET és un operador logístic que ha ofert, des del començament de la seva activitat, ara fa 20 anys, un servei flexible adaptada a les necessitats de cada client.Disnet missió és assumir totes les necessitats logístiques dels nostres clients, adaptant els nostres sistemes de treball, organització i equipaments per satisfer les seves necessitats amb la màxima velocitat i fiabilitat.

El nostre objectiu és facilitar la externalització de la funció logística de les empreses fabricants o distribuïdores . Pretenem establir una relació de partnership amb els nostres clients, actuant com el seu propi departament de logística.

 

…qualitatQUALITAT
…amb àmplia experiènciaSEGURETAT
empresa

CONTACTE

Nom (requerit)  

e-mail (requerit)  

Telèfon

Assumpte (requerit)  

Missatge (requerit)  

Control
captcha

He llegit i accepto la Política de Privacitat.


* D'acord amb allò establert a la Llei Orgànica 15/1999, us informem que les dades obtingudes des d'aquest formulari seran incorporades a un fitxer automatitzat sota la responsabilitat del DISNET Sistemas de Distribución S.A., per tal d'atendre les seves consultes i enviar-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. Vostè pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició per escrit a la nostra adreça, C / Can Camps, 15, 08202 - Sabadell (Barcelona).

Mentre no ens comuniqui el contrari, entenem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol modificació i que entenem el seu consentiment per utilitzar-les per als propòsits citats.

L' enviament d'aquestes dades implica l'acceptació de la present clàusula

Les dades personals proporcionades es conservaran durant 5 anys