EspañolCatalàEnglishFrançaisDeutsch

 +34 93 725 82 22

QUALITAT

Satisfacció amb el nivell de servei que reben els nostres clients es basa en un servei personalitzat, fiabilitat i rapidesa.

La qualitat és un objectiu prioritari per a Disnet. És un compromís bàsic Disnet als seus clients. És la nostra guia per a la millora contínua en els procediments i els resultats. La qualitat del nostre servei té un impacte en la competitivitat dels nostres clients en el mercat.

Per totes aquestes raons, Innovem constantment per a la qualitat que els nostres clients es mereixen.

CONTACTE

Nom (requerit)  

e-mail (requerit)  

Telèfon

Assumpte (requerit)  

Missatge (requerit)  

Control
captcha

He llegit i accepto la Política de Privacitat.


* D'acord amb allò establert a la Llei Orgànica 15/1999, us informem que les dades obtingudes des d'aquest formulari seran incorporades a un fitxer automatitzat sota la responsabilitat del DISNET Sistemas de Distribución S.A., per tal d'atendre les seves consultes i enviar-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. Vostè pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició per escrit a la nostra adreça, C / Can Camps, 15, 08202 - Sabadell (Barcelona).

Mentre no ens comuniqui el contrari, entenem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol modificació i que entenem el seu consentiment per utilitzar-les per als propòsits citats.

L' enviament d'aquestes dades implica l'acceptació de la present clàusula

Les dades personals proporcionades es conservaran durant 5 anys