EspañolCatalàEnglishFrançaisDeutsch

 +34 93 725 82 22

EQUIP

Els socis de Disnet són Josep M. Oroval i Teófilo Mediavilla que actuen com a President i conseller delegat.Josep M. Oroval ha compaginat l'activitat empresarial en diversos sectors amb la dedicació acadèmica com a professor d'ESADE.Teófilo Mediavilla ha centrat la seva carrera professional en el món de la logística a diverses organitzacions, té més de 25 anys d'experiència en el sector. Va iniciar la seva activitat a Disnet com a director de logística per desenvolupar després la màxima responsabilitat executiva. És Màster en Logística Integral per la Fundació ICIL (Institut Català de Logística).

Ocupa la direcció Anna Turón que va complementar els seus estudis universitaris amb un Màster en Direcció Econòmico Financera pel CEF (Centre d’Estudis Financers) i el Programa de Gestió d' Operacions i Organització de Magatzems per l' ICIL . Té més de 12 anys d'experiència en el sector.

El gerent de la planta és Miquel Pizarro que dirigeix el personal de magatzem i Cristina Zaragoza és responsable de serveis administratius.

L'estacionalitat d'alguns clients de Disnet exigeix la contractació de personal a través d'ocupació temporal.

Els procediments d'incorporació a la feina i la monitorització mitjançant personal fix de Disnet fan que les incorporacions de personal extern siguin eficaçes, productives i fiables i que es mantinguin els nivells de qualitat.

La gestió de les persones és un tema prioritari a Disnet. Totes les qüestions relatives a les condicions de treball, prevenció de riscos laborals i l'ergonomia mereixen una atenció especial.

A Disnet intentem que la seguretat i el benestar siguin compatibles amb l'eficiència i la productivitat.

CONTACTE

Nom (requerit)  

e-mail (requerit)  

Telèfon

Assumpte (requerit)  

Missatge (requerit)  

Control
captcha

He llegit i accepto la Política de Privacitat.


* D'acord amb allò establert a la Llei Orgànica 15/1999, us informem que les dades obtingudes des d'aquest formulari seran incorporades a un fitxer automatitzat sota la responsabilitat del DISNET Sistemas de Distribución S.A., per tal d'atendre les seves consultes i enviar-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. Vostè pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició per escrit a la nostra adreça, C / Can Camps, 15, 08202 - Sabadell (Barcelona).

Mentre no ens comuniqui el contrari, entenem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol modificació i que entenem el seu consentiment per utilitzar-les per als propòsits citats.

L' enviament d'aquestes dades implica l'acceptació de la present clàusula

Les dades personals proporcionades es conservaran durant 5 anys