EspañolCatalàEnglishFrançaisDeutsch

 +34 93 725 82 22

EQUIP

Els socis de Disnet són Josep M. Oroval i Teófilo Mediavilla que actuen com a President i conseller delegat.Josep M. Oroval ha compaginat l'activitat empresarial en diversos sectors amb la dedicació acadèmica com a professor d'ESADE.Teófilo Mediavilla ha centrat la seva carrera professional en el món de la logística a diverses organitzacions, té més de 25 anys d'experiència en el sector. Va iniciar la seva activitat a Disnet com a director de logística per desenvolupar després la màxima responsabilitat executiva. És Màster en Logística Integral per la Fundació ICIL (Institut Català de Logística).

Ocupa la direcció Anna Turón que va complementar els seus estudis universitaris amb un Màster en Direcció Econòmico Financera pel CEF (Centre d’Estudis Financers) i el Programa de Gestió d' Operacions i Organització de Magatzems per l' ICIL . Té més de 12 anys d'experiència en el sector.

El gerent de la planta és Miquel Pizarro que dirigeix el personal de magatzem i Cristina Zaragoza és responsable de serveis administratius.

L'estacionalitat d'alguns clients de Disnet exigeix la contractació de personal a través d'ocupació temporal.

Els procediments d'incorporació a la feina i la monitorització mitjançant personal fix de Disnet fan que les incorporacions de personal extern siguin eficaçes, productives i fiables i que es mantinguin els nivells de qualitat.

La gestió de les persones és un tema prioritari a Disnet. Totes les qüestions relatives a les condicions de treball, prevenció de riscos laborals i l'ergonomia mereixen una atenció especial.

A Disnet intentem que la seguretat i el benestar siguin compatibles amb l'eficiència i la productivitat.

CONTACTE

Nom (requerit)  

e-mail (requerit)  

Telèfon

Assumpte (requerit)  

Missatge (requerit)  

Control
captcha

He llegit i accepto la Política de Privacitat.


* De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de DISNET SISTEMES DE DISTRIBUCION SA amb CIF A59843748 i domicili social situat a CAN CAMPS, 15 08202, SABADELL (BARCELONA) , per tal d'atendre les seves consultes i enviar-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, DISNET SISTEMES DE DISTRIBUCION SA informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entenem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per les finalitats esmentades.

DISNET SISTEMES DE DISTRIBUCION SA informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, Leal, transparent, adequada , pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que DISNET SISTEMES DE DISTRIBUCION SA es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D'acord amb els drets que li confereix l'la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació , limitació de tractament, supressió , portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic ANNA TURON @ DISNET .ES.

Al seu torn, l'informem que pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades de DISNET SISTEMES DE DISTRIBUCION SA, dirigint-se per escrit a l'adreça de correu dpo.cliente@conversia es o al telèfon 902877192 .

Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna .

Amb enviament del formulari de recollida de dades vostè accepta la política de privacitat de DISNET SISTEMES DE DISTRIBUCION SA.