EspañolCatalàEnglishFrançaisDeutsch

 +34 93 725 82 22

MISSIÓ

DISNET és un operador logístic, amb més de 20 anys d'experiència, que facilita l'externalització de la funció logística a fabricants i distribuïdors. DISNET s'especialitza en la gestió de material de sectors molt diversos com cosmètica, perfumeria, tèxtil, confecció, electrònica, informàtica, material elèctric, joguines, cuir i calçat, articles de regal, components mecànics, etc.La missió de Disnet és assumir totes les necessitats logístiques dels nostres clients, adaptant els nostres sistemes de treball, organització i equipaments a les característiques dels productes i als requeriments de manipulació de l'empresa client.

 

MISSIÓ

Logística per a cosmètica, perfumeria, tèxtil, confecció, electrònica, informàtica, material elèctric, joguines, calçat, articles de regal

CONTACTE

Nom (requerit)  

e-mail (requerit)  

Telèfon

Assumpte (requerit)  

Missatge (requerit)  

Control
captcha

He llegit i accepto la Política de Privacitat.


* D'acord amb allò establert a la Llei Orgànica 15/1999, us informem que les dades obtingudes des d'aquest formulari seran incorporades a un fitxer automatitzat sota la responsabilitat del DISNET Sistemas de Distribución S.A., per tal d'atendre les seves consultes i enviar-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. Vostè pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició per escrit a la nostra adreça, C / Can Camps, 15, 08202 - Sabadell (Barcelona).

Mentre no ens comuniqui el contrari, entenem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol modificació i que entenem el seu consentiment per utilitzar-les per als propòsits citats.

L' enviament d'aquestes dades implica l'acceptació de la present clàusula

Les dades personals proporcionades es conservaran durant 5 anys