EspañolCatalàEnglishFrançaisDeutsch

 +34 93 725 82 22

SEGURETAT

DISNET ha adquirit, al llarg de la seva 20 anys d'activitat, una gran experiència en la preparació de comandes complexos en termes del nombre de referències, volum i la velocitat del servei.

Tenim una àmplia experiència en sectors tan diversos com la perfumeria i cosmètica, tèxtil, accessoris de roba i roba, materials per a la formació no presencial, editorial, articles de regal, petit material elèctric, components electrònics, mobles, paper d'empaperar i revestiments tèxtils.

CONTACTE

Nom (requerit)  

e-mail (requerit)  

Telèfon

Assumpte (requerit)  

Missatge (requerit)  

Control
captcha

He llegit i accepto la Política de Privacitat.


* D'acord amb allò establert a la Llei Orgànica 15/1999, us informem que les dades obtingudes des d'aquest formulari seran incorporades a un fitxer automatitzat sota la responsabilitat del DISNET Sistemas de Distribución S.A., per tal d'atendre les seves consultes i enviar-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. Vostè pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició per escrit a la nostra adreça, C / Can Camps, 15, 08202 - Sabadell (Barcelona).

Mentre no ens comuniqui el contrari, entenem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol modificació i que entenem el seu consentiment per utilitzar-les per als propòsits citats.

L' enviament d'aquestes dades implica l'acceptació de la present clàusula

Les dades personals proporcionades es conservaran durant 5 anys