EspañolCatalàEnglishFrançaisDeutsch

 +34 93 725 82 22

TREBALLAR AMB NOSALTRES

Si t'agrada el treball en equip, si t'apassiona la feina ben feta, si tens iniciativa i capacitat d'adaptació, DISNET t'ofereix formar part d'una organització en la qual les persones són el principal valor. Una organització dinàmica, innovadora, efectiva i orientada a oferir un servei de màxima qualitat als clients.

Nom

Cognoms

Adreça

e-mail

Telèfon

Control
captcha

Pla d'estudis

Comentaris

He llegit i accepto la Política de Privacitat.
Les seves dades seran tractades per:
empresa: DISNET SISTEMES DE DISTRIBUCION SA
Les dades personals proporcionades es conservaran durant 5 anys

Us informem que d'acord a la llei bàsica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, les dades recollides en aquest formulari s'inclouran en una base de dades gestionada per Disnet la finalitat del qual és la selecció de personal. Si ho desitja, pot exercir el seu dret d'accés, rectificació i cancel·lació de les seves dades en els termes establerts per la Llei, adjuntant una còpia escrita del DocumentNacional d'Identitat / Passaport a l'adreça: DISNET - responsable de Protecció de Dades - Can Camps, 15 – 08202 Sabadell

CONTACTE

Nom (requerit)  

e-mail (requerit)  

Telèfon

Assumpte (requerit)  

Missatge (requerit)  

Control
captcha

He llegit i accepto la Política de Privacitat.


* De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de DISNET SISTEMES DE DISTRIBUCION SA amb CIF A59843748 i domicili social situat a CAN CAMPS, 15 08202, SABADELL (BARCELONA) , per tal d'atendre les seves consultes i enviar-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, DISNET SISTEMES DE DISTRIBUCION SA informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entenem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per les finalitats esmentades.

DISNET SISTEMES DE DISTRIBUCION SA informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, Leal, transparent, adequada , pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que DISNET SISTEMES DE DISTRIBUCION SA es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D'acord amb els drets que li confereix l'la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació , limitació de tractament, supressió , portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic ANNA TURON @ DISNET .ES.

Al seu torn, l'informem que pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades de DISNET SISTEMES DE DISTRIBUCION SA, dirigint-se per escrit a l'adreça de correu dpo.cliente@conversia es o al telèfon 902877192 .

Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna .

Amb enviament del formulari de recollida de dades vostè accepta la política de privacitat de DISNET SISTEMES DE DISTRIBUCION SA.