EspañolCatalàEnglishFrançaisDeutsch

 +34 93 725 82 22

TREBALLAR AMB NOSALTRES

Si t'agrada el treball en equip, si t'apassiona la feina ben feta, si tens iniciativa i capacitat d'adaptació, DISNET t'ofereix formar part d'una organització en la qual les persones són el principal valor. Una organització dinàmica, innovadora, efectiva i orientada a oferir un servei de màxima qualitat als clients.

Nom

Cognoms

Adreça

e-mail

Telèfon

Control
captcha

Pla d'estudis

Comentaris

He llegit i accepto la Política de Privacitat.
Les seves dades seran tractades per:
empresa: DISNET SISTEMES DE DISTRIBUCION SA
Les dades personals proporcionades es conservaran durant 5 anys

Us informem que d'acord a la llei bàsica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, les dades recollides en aquest formulari s'inclouran en una base de dades gestionada per Disnet la finalitat del qual és la selecció de personal. Si ho desitja, pot exercir el seu dret d'accés, rectificació i cancel·lació de les seves dades en els termes establerts per la Llei, adjuntant una còpia escrita del DocumentNacional d'Identitat / Passaport a l'adreça: DISNET - responsable de Protecció de Dades - Can Camps, 15 – 08202 Sabadell

CONTACTE

Nom (requerit)  

e-mail (requerit)  

Telèfon

Assumpte (requerit)  

Missatge (requerit)  

Control
captcha

He llegit i accepto la Política de Privacitat.


* D'acord amb allò establert a la Llei Orgànica 15/1999, us informem que les dades obtingudes des d'aquest formulari seran incorporades a un fitxer automatitzat sota la responsabilitat del DISNET Sistemas de Distribución S.A., per tal d'atendre les seves consultes i enviar-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. Vostè pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició per escrit a la nostra adreça, C / Can Camps, 15, 08202 - Sabadell (Barcelona).

Mentre no ens comuniqui el contrari, entenem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol modificació i que entenem el seu consentiment per utilitzar-les per als propòsits citats.

L' enviament d'aquestes dades implica l'acceptació de la present clàusula

Les dades personals proporcionades es conservaran durant 5 anys