EspañolCatalàEnglishFrançaisDeutsch

 +34 93 725 82 22

TIC

DISNET té una aplicació pròpia multi-magatzem que permet tractar la informació específica i pròpia dels productes més diversos i gestionar correctament els fluxos de materials. El programa està dissenyat per garantir la qualitat de tots els processos logístics amb un control del sistema sobre l'usuari. El sistema contempla comunicació amb els clients a través de línies ADSL, en sistemes FTP i correu electrònic com més automatitzats possible. Els nostres procediments es basen en l'intercanvi d'arxius per evitar la manipulació de la informació. L'actualització dels sistemes informàtics implicats es realitza de manera automàtica i amb la freqüència acordada amb cada client.

tic lliscant

CONTACTE

Nom (requerit)  

e-mail (requerit)  

Telèfon

Assumpte (requerit)  

Missatge (requerit)  

Control
captcha

He llegit i accepto la Política de Privacitat.


* D'acord amb allò establert a la Llei Orgànica 15/1999, us informem que les dades obtingudes des d'aquest formulari seran incorporades a un fitxer automatitzat sota la responsabilitat del DISNET Sistemas de Distribución S.A., per tal d'atendre les seves consultes i enviar-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. Vostè pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició per escrit a la nostra adreça, C / Can Camps, 15, 08202 - Sabadell (Barcelona).

Mentre no ens comuniqui el contrari, entenem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol modificació i que entenem el seu consentiment per utilitzar-les per als propòsits citats.

L' enviament d'aquestes dades implica l'acceptació de la present clàusula

Les dades personals proporcionades es conservaran durant 5 anys