EspañolCatalàEnglishFrançaisDeutsch

 +34 93 725 82 22

EXPEDICIÓ DE PAQUETS

DISNET comunica al client, a través dels sistemes acordats, totes les dades relatives a les comandes enviades. Opcionalment, es poden comunicar al destinatari final de l'enviament, i també per al sistema a convenir, les dades que el client estimi convenients que rebi el destinatari final. Es procedeix a la càrrega dels vehicles de transport, conciliant les llistes de càrrega amb els paquets carregats. El transportista segellarà o signarà les llistes de càrrega. Si el receptor no és el conductor habitual o reconegut pel nostre personal, se li demanarà que s'identifiqui anotant a la llista de càrrega el número de DNI, el nom i la matrícula del vehicle.

 

EXPEDICIÓ DE PAQUETS

expedicion2

expedicion4

CONTACTE

Nom (requerit)  

e-mail (requerit)  

Telèfon

Assumpte (requerit)  

Missatge (requerit)  

Control
captcha

He llegit i accepto la Política de Privacitat.


* D'acord amb allò establert a la Llei Orgànica 15/1999, us informem que les dades obtingudes des d'aquest formulari seran incorporades a un fitxer automatitzat sota la responsabilitat del DISNET Sistemas de Distribución S.A., per tal d'atendre les seves consultes i enviar-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. Vostè pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició per escrit a la nostra adreça, C / Can Camps, 15, 08202 - Sabadell (Barcelona).

Mentre no ens comuniqui el contrari, entenem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol modificació i que entenem el seu consentiment per utilitzar-les per als propòsits citats.

L' enviament d'aquestes dades implica l'acceptació de la present clàusula

Les dades personals proporcionades es conservaran durant 5 anys