EspañolCatalàEnglishFrançaisDeutsch

 +34 93 725 82 22

PREPARACIÓ DE COMANDES – PICKING

La seqüència d'operacions per a la preparació de comandes és la següent:

 • Recepció de les comandes mitjançant els soports acordats
 • El gestor de les comandes pot, prèvia indicació del client:
  • Preparar una comanda parcialment, controlant el material pendent
  • Preparar una comanda parcialment i anul·lar el saldo pendent
  • Procedir a la anul·lació definitiva de la comanda
  • Comunicar les faltes en les comandes i procedir segons les instruccions del client
 • Preparació dels documents de picking
 • L'operari de magatzem realitza el picking i accedeix al sistema informàtic, llegeix els codis de barres que identifiquen el producte, així com les unitats o altres característiques (lot, nombre de la peça, etc..).
 • El sistema comprova la informació i dóna continuïtat al procés o el para segons si tot és correcte o bé si hi ha algún error. L'operari no podrà continuar mentre no es solucioni l'error.
 • El procés acaba amb la impresión de l'albarà de lliurament i les etiquetes d'expedició dels paquets.

PREPARACIÓ DE COMANDES - PICKING

preparació-comandes-picking2

preparació-comandes-picking3

CONTACTE

Nom (requerit)  

e-mail (requerit)  

Telèfon

Assumpte (requerit)  

Missatge (requerit)  

Control
captcha

He llegit i accepto la Política de Privacitat.


* De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de DISNET SISTEMES DE DISTRIBUCION SA amb CIF A59843748 i domicili social situat a CAN CAMPS, 15 08202, SABADELL (BARCELONA) , per tal d'atendre les seves consultes i enviar-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, DISNET SISTEMES DE DISTRIBUCION SA informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entenem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per les finalitats esmentades.

DISNET SISTEMES DE DISTRIBUCION SA informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, Leal, transparent, adequada , pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que DISNET SISTEMES DE DISTRIBUCION SA es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D'acord amb els drets que li confereix l'la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d'accés, rectificació , limitació de tractament, supressió , portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l'adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic ANNA TURON @ DISNET .ES.

Al seu torn, l'informem que pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades de DISNET SISTEMES DE DISTRIBUCION SA, dirigint-se per escrit a l'adreça de correu dpo.cliente@conversia es o al telèfon 902877192 .

Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna .

Amb enviament del formulari de recollida de dades vostè accepta la política de privacitat de DISNET SISTEMES DE DISTRIBUCION SA.