EspañolCatalàEnglishFrançaisDeutsch

 +34 93 725 82 22

RECEPCIÓ DE COMANDES

Procedim a la recepció de les mercaderies d'acord amb les instruccions rebudes prèviament i acordades amb cada client.

Duem a terme els controls tant qualitatius com quantitatius especificats per a cada tipus de producte.

En el cas que hi hagi una incidència, el material es situa en una zona designada a aquest efecte, a l'espera de la decisió del client sobre el seu tractament.

Anotem les incidències en la documentació del transportista amb el segell d'entrada. Capturem les incidències amb càmara fotogràfica digital o a través de webcam.

RECEPCIÓ DE COMANDESrecepcion3recepcion4

CONTACTE

Nom (requerit)  

e-mail (requerit)  

Telèfon

Assumpte (requerit)  

Missatge (requerit)  

Control
captcha

He llegit i accepto la Política de Privacitat.


* D'acord amb allò establert a la Llei Orgànica 15/1999, us informem que les dades obtingudes des d'aquest formulari seran incorporades a un fitxer automatitzat sota la responsabilitat del DISNET Sistemas de Distribución S.A., per tal d'atendre les seves consultes i enviar-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. Vostè pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició per escrit a la nostra adreça, C / Can Camps, 15, 08202 - Sabadell (Barcelona).

Mentre no ens comuniqui el contrari, entenem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol modificació i que entenem el seu consentiment per utilitzar-les per als propòsits citats.

L' enviament d'aquestes dades implica l'acceptació de la present clàusula

Les dades personals proporcionades es conservaran durant 5 anys